Biggest loser theme song; brand new book

Om ni inte har hört den här nya intro sången till Biggest Loser säsong 12 så måste ni höra den, för mig skriker det kraft, motivation och inspiration med vartenda ord. Jag är helt enkelt kär. I en låt.

Lunch; 413 kcal

-
Jag kan inte i min vildaste fantasi försvara den här måltiden och säga att den är supernyttig och hälsosam, för let's face it, plättar? Det är väl ändå inte bra-mat? Jag älskar dock pannkakor och gjorde en portion. I stället för sylt och grädde hade jag keso och lite fetaost till. Det låter kanske äckligt, men jisses så gott!
  • Allt som allt, innehöll hela portionen 413 kcal, vilket är helt okej för min del, då jag äter 1600 kcal om dagen, för tillfället. Jag funderar på att sänka till kanske 1400, jag får helt enkelt prova och se vad som fungerar bäst för mig.

Dag 1, Methoddraine Slim

Det här var som att dricka saft! Tack och lov!

En detoxkur

Följ min blogg med Bloglovin Nu är det så att jag tänkte att det kunde vara bra att rensa kroppen på slaggprodukter och gifter, för att få en liten kickstart på viktminskningen. Jag blev tipsad om Methoddraine Slim. Så en sådan flaska är inköpt nu och första "dosen" ska drickas i morgon, innan frukosten. Jag köpte körsbärsmak, så jag hoppas den smakar helt okej. Jag får återkomma, när jag provsmakat. Jag kommer inte enbart dricka det här, utan räkna mina kalorier och köra på som vanligt, ja, med kaloriräkningen alltså, haha!
  • Förpackningen ser ut så här:

RSS 2.0